2006/05/12

de electrische shock-terapie


dat belgië een apenland is, begint eindelijk door te dringen. de politiek vermag niets en als ze al iets doen is het regelrecht het verkeerde. guy verhofstad heeft het patrimonium verkocht en terug gehuurd, zodat wj met dubbele lasten opgezadeld worden. guy verhofstad heeft de belgische vliegindustrie industrie voor een habbekrats verkocht aan de zwitsers en guy verhofstad heeft het electriciteitsbeheer uit handen gegeven aan suez.

electrabel was vroeger een staatsbedrijf; dat tegen de wil van het volk werd geprivatiseerd uit korte termijn bejag. nu dicteert electrabel de energiemarkt, zij weigeren belastingen te betalen, en maken concurentie vrijwel onmogelijk. de regering ligt te sputteren, maar zij vergeten, dat zij zelf de sector hebben verkocht. inmiddels zit guy verhofstad in het europees parlement en mikt op het voorzitterschap.

de ongebreidelde hebzucht van de talloze politici in belgië maken het leven in belgië vrijwel onmogelijk. er zij 71 overbodige senatoren. 785 parlementsleden en dat is ruim 3x zoveel als in nederland, dat bovendien ook nog een kwart groter is dan belgie. het is bekend dat er 68.000 ambtenaren teveel zijn in belgië, waarvoor het gewone plebs moet bloeden en dit terwijl deze regering geen enkele slagkracht meer heeft en dus overbodig is!

discrimineren staat bij de belgische overheid hoog in het vaandel: parlementsleden kunnen vanaf 52 jaar met pensioen, 20 jaar is een volledige werkbaan en het pensioen bedraagt 75% van de parlementaire wedde. noteren wij dat de bezettingsgraad van het parlement gemiddeld 10% bedraagt (welk normaal bedrijf zou dit tolereren?) en dat de parlementariërs nog een aantal nevenactiviteiten uitoefenen.

het moet duidelijke zijn dat in een maatschappij basisbehoeften zoals grond, woningen, electriciteit, water, gas, telefonie en kabel in de handen moet blijven van het gewone volk en dat de regering hierop toe ziet. het wordt tijd, dat de ongebreidelde hebzucht van deze regering aan banden gelegd wordt. ik denk zelfs dat het tijd is voor een nieuwe revolutie en een nieuwe electrische guillotine!