2006/05/08

de stasi-praktijken van de sp.a en anderen


het is opvallend, dat de grootste oplichterspartij van belgië de sp of de ps hun grootste concurrent het vlaams blok of het vlaams belang via onfrisse methodes wil royeren. hiertoe gebruiken zij anderen zoals kif kif en mrax omdat zij zelf te laf zijn om er openlijk voor uit te komen. daarbij komt de hypocriete uitspraak van sp.a woordvoerster vivi lombaerts dat zij enkel postbode willen spelen, een doorgeefluik voor de raad van state, terwijl het dossier zelf is voorbereid door de studiedienst van de sp.a.

sterker nog, zelf gaan zij hierbij over de schreef, door wetsvoorstellen, die onder de parlementaire onschendbaarheid vallen naar buiten te brengen. bovendien is ook hier sprake van discriminatie omdat uitsluitend de teksten van het vb systematisch worden uitgeplozen. daarenboven staat kif kif voorzitter tarik fraihi op de loonlijst van de sp.a en is er van een onafhankelijke vzw geen sprake. ongeacht of het vb een racistische partij is, de methode van de sp.a en anderen zijn geen haar beter.

het is zelfs zo, dat door het slechte bestuur van de sp.a en de ps.b zij als het ware medeoprichter zijn van een partij als het vlaams belang. dus laten zij eerst hun hand in eigen boezem steken (en in die van sophie pécriaux) want het is nog altijd beter de media te halen met een vermeende racistische opmerking van een niet-regerende partij zoals het vb, dan met transfers van vlaanderen naar wallonië en fraude bij huisvestingsmaatschappijen zoals bij de ps.

maar vooral bedenkelijk is het feit, dat ongeoorloofde stasi-methoden door partijen als sp.a en anderen worden aangewend onder het mom van zogenaamde democratie en “ter verdediging van het vlaams belang”. het cordon sanitaire is de grootste politieke strategische blunder van de laatste twintig jaar. en om het met eric donckier te zeggen: “wij houden niet van geniepige mensen, dus ook niet van de geniepige manier waarop de sp.a en de zijnen te werk gaat.